Markkinointiviestintä

Markkinointiviestintä kohdistuu yrityksen sidosryhmiin. Sen tavoitteena on saada aikaan kysyntää joko suoraan tai välillisesti. Lisäksi sen tavoitteena on luoda ilmiöitä, jotka vaikuttavat tuotteiden tai palveluiden kysyntään myönteisellä tavalla. Markkinointiviestintää pidetään yhtenä pääkilpailukeinona markkinoinnissa eikä tämä olekaan ihme; jos yrityksesi ei saa viestiään kuuluville, miten se voisi edes teoriassa menestyä?

Markkinointiviestinnästä esiintyy erilaisia muotoja, joita ovat esimerkiksi tiedotus- ja suhdetoiminta, mainonta, myyntityö sekä myynninedistämistoimet. Myös esimerkiksi sponsorointi voi toimia markkinointiviestinnän keinona, jos sen tavoitteena on vahvistaa yrityksen myönteistä imagoa. Messut ovat usein tehokas myynninedistämiskeino.
Kun aletaan suunnitella yrityksen markkinointiviestintää on aluksi tärkeää määritellä oikea kohdeyleisö. Kuten jo kerroimme segmentoinnin osalta, on tärkeää keskittää sekä yrityksen että yrittäjän rajalliset voimavarat oikein. Tästä syystä oikean kohdeyleisön määrittäminen on niin kovin tärkeää ja luo pohjan koko markkinointiviestinnän suunnittelulle. Tämän jälkeen on tärkeää määritellä haluttu vaikutus ja aloittaa halutunlaisen viestin suunnittelu. Samalla mietitään ja valitaan sopivat viestintäkanavat. On tärkeää määritellä myös viestin lähettäjän ominaisuudet ja valita sekä toteutusmenetelmät että arviointimenelmät.

Markkinointiviestinnän merkityksestä kertonee se, että vuonna 2011 markkinointiviestinnän parissa työskenteli noin 3 000 suomalaista ja vuonna 2014 yritykset investoivat siihen noin 2,9 miljardia euroa. Sijoita yrityksesi tulevaisuuteen ja ota meidät parantamaan yrityksesi markkinointiviestintää! Viedään yhdessä yrityksesi markkinointiviestintä ihan uudelle tasolle!

Ota yhteyttä

Jos yrityksesi tarvitsee ammattilaisen apua B2B-markkinoinnissa, tuotteen tai palvelun brändäämisessä tai markkinointiviestinnässä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja olemme saaneet erinomaista palautetta asiakasyrityksiltämme!

Asiakaspalvelumme palvelee sinua maanantaista tiistaihin kello 8-18 välisenä aikana, keskiviikkoisin kello 9-19 välisenä aikana, torstaisin kello 10-18 välisenä aikana, perjantaisin kello 11-15 välisenä aikana sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-15 välisenä aikana. Asiakaspalvelumme puhelinnumero on +358 56789876. Jos asiakaspalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastaajaan äänimerkin kuultuasi, niin asiakaspalvelumme palaa asiaan mahdollisimman pian! Voit ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä myös sähköpostitse osoitteella asiakaspalvelu@b2b.fi . Asiakaspalvelumme on erittäin asiantuntevaa ja palvelee sinua mielellään suomen lisäksi myös ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi ja saksaksi. Tarvittaessa asiakaspalvelu yhdistää sinut suoraan oikeaan alaosastoomme tai oikealle henkilölle, joka osaa vastata yrityksesi markkinointia ja viestintää koskeviin asioihin ja ottaa vastaan toimeksiantosi. Olemme valmiina tarttumaan sekä pieniin että suuriin haasteisiin!

Jos haluat tilata ilmaisen sähköisen palveluesitteemme alustavine hintoineen, voit tilata esitteen sähköpostitse osoitteesta esite@b2b.fi . Esite lähetetään automaattisesti siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla teit esitetilauksen. Noudatamme vihreän toimiston periaatteita, emmekä toimita esitteitä lainkaan postitse painetussa muodossa. Haluamme näin osaltamme säästää syntyvää paperijätettä sekä tätä kautta luontoa. Toivomme, että myös asiakkaamme noudattavat harkintaa sähköisen esitteemme tulostamisessa!

B2B.fi:n toimitusjohtajana työskentelee kauppatieteiden tohtori Matti Kuusinen, jonka tavoitat puhelimitse maanantaista tiistaihin kello 8-16 välisenä aikana, keskiviikkoisin kello 9-16 välisenä aikana, torstaisin kello 10-16 välisenä aikana, perjantaisin kello 11-15 välisenä aikana sekä lauantaisin kello 12-15 välisenä aikana. Matti Kuusisen puhelinnumero on +358 56789879. Jos Matti ei ehdi puhelimeen, jätä viesti vastaajaan äänimerkin kuultuasi, niin Matti palaa asiaan mahdollisimman pian! Voit ottaa Matti Kuusiseen yhteyttä myös sähköpostitse osoitteella matti.kuusinen@b2b.fi . Matti Kuusinen on työskennellyt ennen B2B.fi:ta monessa alan menestyneessä yrityksessä sekä kotimaassa että ulkomailla. B2B.fi:ssa Matti on työskennellyt sen ensivaiheista alkaen. Matilla on alalta usean kymmenen vuoden kokemus ja hänen kansainvälinen kokemuksensa on ainutlaatuista Suomessa! Ethän epäröi ottaa yhteyttä Mattiin, jos yrityksesi markkinointiviestintä tai muut markkinointiin liittyvät asiat kaipaavat ammattilaisen rautaista osaamista!